torstai 21. joulukuuta 2023

Tonttuja ja joulukuusia - TAOssa lämminhenkinen päätös syyslukukaudelle

Sisustajalinja tonttujen ryhmäkuvaan järjestäytymässä.
Lukukauden viimeistä koulupäivää vietettiin TAOssa tänään, kun jouluaattoon on enää kolme päivää. Opintolinjojen opiskelijat opettajineen olivat kokoontuneet omiin tiloihinsa, ja luvassa oli muun muassa oppilaskunnan järjestämä koristelukisa, jossa oli tarkoitus ottaa linjan tiloista tai opiskelijoista jouluisia kuvia. Nämä kuvat kisaavat sitten joululoman ajan somesuosiosta, ja loppiaisen jälkeen katsotaan, minkä linjan kuva on saanut eniten sometykkäyksiä. Voittajalinjalle on luvassa palkinto! 


Osalla linjoista oli myös jaossa kahvilalahjakortteja sellaisille opiskelijoille, jotka ovat olleet ahkeria ja noudattaneet esimerkillisesti annettuja aikatauluja. Tällaisia olivat muun muassa restaurointilinjan ykkösluokkalaiset Antti ja Hanna. Iloiset opettajat Antero ja Heidi kuvan oikeassa reunassa. 

Lisäksi restaurointilinjalla onniteltiin vuodenvaihteessa tutkintotodistuksena saavia opiskelijoita. Vastavalmistuneet restauroijat kuvassa ovat Johanna Viljanen, Helka Mikkola ja Tuomas Salo. Etta Mäkilä ei päässyt paikalle. 

Antti ja Hanna saivat kahvilalahjakortit
esimerkillisestä opiskelusta restaurointilinjalla. 


1EP luokanvalvojansa Tero Lavilan kanssa
 pintakäsittelijöiden kauniisti koristeleman
 joulukuusen äärellä.Onnea Johanna, Helka ja Tuomas!

2EP sai luokanvalvoja Jenni Nybergiltä lukukausipalautteet ja hyvän joulun toivotukset. Veneenrakennuslinjalla lukukauden päätöspäivänä koko linja herkutteli yhdessä piparilla ja glögillä. Lisäksi päästiin myös onnittelemaan juuri valmistuneita veneenrakentajia. Kuvassa molemmilla herroilla on tutkintotodistukset kourassa. Onnea Jyrki Blomqvist ja Petri Wilén!

Henkilökunta toivottaa kaikille ihanaa joulun aikaa ja onnea vuodelle 2024. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti