keskiviikko 17. marraskuuta 2021

Koulun käytävän ja aulatilan seinät saivat väriä sisustajien näyttötyönä

Sisustusalan ykkösluokan opiskelijat ovat innoissaan, kun he pääsivät aitoon työkohteeseen tekemään näyttöä. Ideana oli maalata seinät ja ovet koulun päärakennuksen yläkerran sivukäytävällä sekä atk-luokkaan johtava aulatila. 

Johanna Sipola kuvailee opiskelun aloitusta TAOssa mukavaksi. - Heti laitettiin haalarit päälle ja päästiin hommiin, hän iloitsee. Juttelun lomassa hän levittää pohjamaalia telalla työhuoneen oveen.

Hanna Paksunen on puolestaan kuviomaalauksen kimpussa ja kiittelee hyvää porukkaa ja kivaa opettajaa. - Tätä hommaa on tehty yhdessä ja yhtä aikaa, jotta saadaan maalaustyöt hoidettua. Eikä ole kiellettyä auttaa tai neuvoa kaveria. 

Hän itse osallistui viime lukuvuonna huoneistokunnostajakurssille, ja innostui sitten jatkamaan perustutkintoon  sisustuspuolella. - Täällä TAOssa on mukavan rentoa, mutta silti on tekemisen meininki. 

Miesnäkökulmaa naisvaltaisella alalla edustaa Igor Del Toro. Hänen mukaansa projektin aikana on opeteltu paitsi maalaamista myös sitä, että asiakas pitää ottaa huomioon ja paikat pidettävä siisteinä. 

- Tämä on monipuolinen kohde, sillä olemme maalanneet erilaisia pintoja, kuten tässä listaa. Lisäksi olemme myös kitanneet ja tasoittaneet, kertoo Igor.





Valmiina iloisen värikäs käytävä ja aula tuovat mukavaa kontrastia pimenevään syksyyn!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti