perjantai 5. marraskuuta 2021

TAOn työpaikkaohjaajille perehdystystä merellisissä tunnelmissa


Työelämäyhteistyö on ollut TAOlle tärkeää niin kauan kuin käytännön harjoittelua aidoilla työpaikoilla on tehty. Tämä perinne sai jälleen jatkoa työpaikkaohjaajien seminaarissa marraskuun alussa, kun koulutussopimus- ja oppisosopimuspaikkojen  työelämäedustajia perehdytettiin opetusmetodeihin, arviointiin ja työpaikoilla tapahtuvaan oppimiseen yleisesti. 


TAOn väki oli erityisen iloinen aktiivisesta työpaikkaohjaajien joukosta, joka saapui paikalle työkiireistään huolimatta. Monet antoisat keskustelut siivittivät päivää, ja bonuksena tietenkin olivat buffet-lounaan makoisat herkut.

Iso kiitos seminaariväelle ja hyvää syksyn jatkoa kaikille työelämän yhteistyökumppaneille. Teidän roolinne on erityinen, kun luotsaamme yhdessä opiskelijoita heidän ammatillisessa kasvussaan!TAOssa on käytössä kolmiportainen perehdystyskoulutus, jonka tavoitteena on antaa työelämätahoille hyvät edellytykset yhteistyöhön koulutuksen järjestäjän eli tässä tapauksessa TAO, Turun Ammattiopistosäätiön kanssa. Kun perehdytys on käyty, saavat työpaikkaohjaajat diplomin ahkeruudestaan sekä pääsylipun ns. Klubi-risteilyille, joita järjestetään TAOn työpaikkaohjaajille kerran vuodessa. Siellä tavoitteena on pienten käsityövaltaisten alojen verkostoituminen sekä yhteydenpito TAOn ja koulutusalojen työelämäedustajien kanssa. Edellinen Klubi-tapahtuma järjestettiin syyskuussa 2021. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti