perjantai 21. tammikuuta 2022

Uusi vuosi ja maalareilla uudet kujeet!


Rakennusmaalareiksi opiskelevat kakkosluokan nuoret miehet ovat kevätlukukauden alussa saaneet hieman vaihtelua perinteiseen maalarin työhön. He ovat nimittäin purkaneet, levyttäneet ja listoittaneet maalauslooseja. Opiskelijat Sammy Suomi, Jesse Salo, Patrik Huttu ja Tomi Turunen (kuvassa vasemmalta oikealle) ovat iloisia oppimistaan uusista taidoista.
 - On kiva oppia uusia tekniikoita, sanoo Turunen. 

Rakennustyöt eivät kuulu tavallisesti maalarin tutkintoon, vaan tämä valinnainen tutkinnon osa on lainattu sisustusalalta, ja sen virallinen nimi on "Korjaaminen taideteollisuusalalla". Opettaja Mari Jokisen mielestä on hyödyllistä, että maalarilla on tällaistakin osaamista. Lisäksi tällaisen ison työn opinnollistaminen tuntui muutenkin mielekkäältä opiskelijoiden kannalta. 

Looseiksi kutsutut maalauskopit tehtiin piirustusten ja annettujen suunnitelmien mukaan Taitaja 2022 -semifinaaleihin, joista yksi osakilpailu on tarkoitus pitää helmikuun alussa TAOn tiloissa. Tulevien maalarien rakennustöillä oli näitä kisajärjestelyjä silmällä pitäen merkittävä panos! Hienoa pojat!

 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti