torstai 18. elokuuta 2022

Samuelin-päivänä TAOssa terveysbussin, Oskun ja TAOn oppilaskunnan esittelyjä

Syyslukukausi on alkanut TAOssa vauhdikkaasti, ja niin uudet kuin jatkavatkin opiskelijat ovat päässeet pukemaan haalarit ylleen. 

18.8. juhlistettin  TAOssa myös perinteisesti Samuelin-päivää, jolloin herkuteltiin kakkukahvilla koulun perustajan kunniaksi. 
Opiskelijat pääsivät päivän aikana tutustumaan TAOn oppilaskunnan toimintaan, ja uutta innokasta väkeä saatiin jo värvättyä iloiseen joukkoon. Nanna Nyblom ja Teemu Korhonen olivat kertomassa oppilaskunnan toiminnasta ja jakoivat TAO-tikkareita. 




Paikalla oli myös Osku road show, eli ammattiin opiskelevien opiskelijoiden etujärjestö esitteli toimintaansa. Oskulaiset tekivät TAOn opiskelijoiden kanssa mm. Tiktok-videon. 


Pääkoulun pihalla pääsi lisäksi tutustumaan Touko-terveysbussiin. Tätä toimintaa ylläpitää Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry. ja Ankkuri-hanke. Muun muassa pintakäsittelylinjan opiskelijat kävivät tutustumassa terveysbussin häkämittaukseen ja nikotiininäyttelyyn. 

Päivän päätteeksi TAOn toimiston väki valitsi keväällä linjoittain istutettujen auringonkukkien joukosta voittajaksi restaurointilinjan istutuksen. "Kolme kauniisti noussutta elävää auringonkukkaa, ja nuput näyttävät siltä, että näistä vielä pukkaa ihan oikeat auringonkukat", totesi arvovaltainen raati. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti