keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

TAOssa erilainen koulupäivä kierrätysteemalla

Kevätlukukauden päättymisen kynnyksellä järjestettiin TAOssa "Kierrätä, kunnosta ja uudista" -päivää. 
Maalauslinjan opiskelijat huolsivat muun muassa työvälineitä, sisustuslinjalla eroteltiin esimerkiksi romulautaa kunnon puutavarasta, ja veneenrakentajat huolsivat koneita ynnä muuta. 


Erilaiseen koulupäivään kuului myös grilliherkkuja sisältävä lounas. Grillimestareina toimivat rehtori Pirjo Ylönen ja apulaisrehtori Juho Vuorinen.Päivän kruunasi kierrätysaiheinen kilpailu, jossa eri opintolinjat olivat alkuviikon ja kuluvan teemapäivän aikana saaneet suunnitella ja toteuttaa istutusastian eli kukkapurkin kierrätys-, lahjoitus- ja jätemateriaaleista. 


Istutusastioihin piti suunnitella myös salaojitus, jotta kesän aikanakin ne toimisivat hyvinä kasvualustoina auringonkukille, sillä päivän aikana tehtiin myös istutukset näihin upeisiin luomuksiin. Kilpailulle lieneekin tulossa jatkoa syyslukukauden alussa otsikolla "Mahtavin auringonkukka". 
TAOn toimiston väki sai kunnian olla  arvovaltaisena raatina.Kierrätysaiheisen kukkaruukkukilpailun voitti lattianpäällystyslinjan upea istutusastia. Yleisön suosikin tittelin sai  maalauslinjan luomus. Onnittelut voittajille ja kaikille kisaan osallistuneille. Uniikkeja ja taidokkaita istutuslaatikoita oli jokaikinen!

Kivaa kesää kaikille, ja toivottavasti syyslukukauden alussa meitä tervehtii komea auringonkukkien rivi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti